De Ruiner Bazar

Speelgoed voor groot en klein ook daarvoor moet je bij de Ruiner Bazar zijn……

We hebben een ruime collectie speelgoed, voor vele leeftijden is er wel wat te vinden, Natuurlijk vindt u bij ons de grote merken zoals Lego, Playmobil, Brüder, Ravensburger, Jumbo, 999games, Mattel of Little Dutch. Maar ook tal van andere merken en productgroepen zoals leesboeken en knutselspullen zijn ruim aanwezig. In de zomer staat er een ruime collectie buitenspeelgoed gepresenteerd, waar dit in de sinterklaasperiode weer plaats maakt voor nieuwe speelgoedcollecties. Van pokémonkaarten tot een sjoelbak, wij verkopen het, en indien gewenst wordt het allemaal feestelijk voor u ingepakt.

Verjaardagsboxen

Ben je binnenkort jarig? Of geef je een kinderfeestje? Vul dan je verjaardagsbox bij de Ruiner Bazar!

Ongeveer twee weken voor je jarig bent kun jij je verjaardagsbox vullen bij de Ruiner Bazar, met speelgoed wat jij graag zou willen krijgen van je vriendjes of familie.
De gevulde box plaatsen wij op een vaste plek in de winkel, zodat jouw vriendjes of familie hier een cadeautje uit kunnen kopen.
Op deze manier krijg je altijd de cadeautjes die jij graag wilt hebben!

Sinterklaascadeau’s voor school, bedrijf of vereniging?

Bent u veel cadeau’s nodig voor een sintviering op school, bedrijf of vereniging? Ook dat kunnen wij regelen. Neem daarvoor contact op met de Ruiner Bazar, en profiteer mogelijk van extra korting en kom cadeau’s uitzoeken op afspraak, bijvoorbeeld ‘s avonds. Ook deze cadeau’s worden indien gewenst allemaal zorgvuldig ingepakt.