De Ruiner Bazar

Alles voor het huishouden

De Ruiner Bazar heeft een uitgebreid assortiment huishoudelijke artikelen.

Alles wat je nodig hebt om te kunnen koken, maar ook om een lekkere taart te kunnen bakken. Merken zoals BK, Tefal en Patisse zijn bij de Ruiner Bazar in de schappen te vinden. Wij bieden een zeer breed assortiment kook-, braad- en koekenpannen, van onder andere BK en Greenpan.

In de categorie opbergen en bewaren vindt u het hele assortiment opbergboxen, diepvries en bewaardozen van Curver en Sunware.

Voor kinderen zijn er een groot aantal schoolbekers, lunchboxen in het back to school assortiment van Mepal.

Op het gebied van schoonmaakartikelen heeft de Ruiner Bazar bekende merken als Leifheit, Swiffer en HG in huis. Ook de kleinere artikelen als bezems of dweilen ontbreken hier niet. Op het gebied van wassen, drogen en afval verzamelen zijn er bekende merken als Brabantia en Leifheit. Droogmolens, droogrekken, strijktafels en pedaalemmers maar ook alle accessoires kunt u vinden bij de Ruiner Bazar. We hebben ook een ruim assortiment keukentextiel en badtextiel, en een ruim assortiment tafelzeil. Kant –en klaar en van de rol. Op het rek met rollen heeft u altijd keuze uit 20 verschillende motieven.